FysioFit

Wat is FysioFit?
FysioFit is geen fysiotherapie maar een trainingsprogramma waarmee u door plezierig en verantwoord sporten uw algemene conditie kunt verbeteren en persoonlijke doelen kunnen worden nagestreefd.
Kwaliteit van leven staat bij Fysiotherapie en Manueeltherapie praktijk OnzeFysio voorop.
Om die kwaliteit zo optimaal mogelijk te maken of te houden, biedt het team van Ruud Wils FysioFit. Met FysioFit werk je onder toezicht van een fysiotherapeut in kleine groepen aan het verbeteren van je conditie, kracht, krachtuithoudingsvermogen of overgewicht.

FysioFit trainingen zijn trainingen in kleine groepen van maximaal 6 personen onder de professionele begeleiding van een fysiotherapeut. De mensen in deze groepen worden allemaal persoonlijk begeleidt richting hun eigen doel, maar toch kunnen ze allemaal een verschillende reden hebben om aan de medische fitness deel te nemen, zoals bijvoorbeeld;

Vervolg op therapie
FysioFit is een zeer geschikte manier voor veel mensen om hun, tijdens de therapie herwonnen, belastbaarheid te onderhoud en of verder uit te bouwen, met name op het moment dat de kosten niet meer door de zorgverzekeraar vergoed worden.

Preventief
Als laatste biedt de FysioFit ook preventief gezien legio mogelijkheden. Hierbij valt onder andere te denken aan trainingen gericht op preventie van hart- en vaatziekte, diabetes type 2, CANS (RSI) en rugklachten.

Bewust leven
Wanneer u bewust leeft en serieus omgaat met uw eigen lichaam is FysioFit iets voor u. Vooral ook wanneer u op dit gebied een beter inzicht in uw eigen mogelijkheden en beperkingen wilt krijgen.
Begin nu met FysioFit!

Niet verzekerde klachten
FysioFit is ook een uitkomst voor mensen met klachten welke door de zorgverzekeraars niet als klacht erkent worden zoals overgewicht en conditieverbetering. De fysiotherapeut kan hier een geschikt trainingsprogramma voor maken en het trainen in groepsverband is voor veel mensen een mooie extra stimulans!

Wat is úw voordeel:
✓ FysioFit onder begeleiding van fysiotherapeut
✓ Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht
✓ Eigen trainingsschema met haalbare doelen
✓ Je voelt je weer sterk in je lichaam

U kunt zich telefonisch, per mail aanmelden voor een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. Samen neemt u dan een vragenlijst door en wordt er een overzicht gemaakt van uw wensen en mogelijkheden.